Workshops

Ruimte voor jezelf verzorgt workshops, trainingen en lezingen op het gebied van opgroeien en opvoeden, ouderschap, balans tussen werk en privé, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Workshops 2018


Ervaar ruimte voor jezelf

Ook in 2018 kun je kosteloos ruimte voor jezelf ervaren. Kom gedurende een half uur ervaren, voelen, proeven en beleven wie Ruimte voor jezelf is en wat ruimte voor jezelf voor jou kan doen.

 

Deze introductieworkshop is bestemd voor iedereen die interesse heeft in het aanbod van Ruimte voor jezelf en voor mensen die ervaren willen wat opvoedondersteuning, pedagogische begeleiding en coaching met je kan doen.


Inschrijven kan via: info@ruimtevoorjezelf.nl of via het contactformulier

 

 

Kies voor ruimte voor jezelf: een sessie sparren-brainstormen-luisteren

Niet iedereen heeft behoefte aan een traject van meerdere gesprekken.

  • voor mensen die zich in korte tijd willen laten inspireren en motiveren
  • die eens een ander ‘geluid’ willen horen of een ander perspectief willen zien
  • voor degene die feedback zoekt op vraagstukken
  • of behoefte heeft aan iemand die creatief meedenkt
  • en voor iedereen die alleen een luisterend oor wil

 

Voor deze mensen biedt Ruimte voor jezelf de mogelijkheid van een incidenteel gesprek om te sparren, te brainstormen of te luisteren. In de praktijk blijkt zo’n gesprek heel effectief te zijn, zodat je daarna weer enthousiast of opgelucht verder kunt. Meer weten? Bel of mail me voor informatie of een afspraak.

 

 

Workshops op maat en op locatie voor ouders, professionals, je school, kindcentrum en andere organisaties? Informeer gerust naar de mogelijkheden.