Opvoedondersteuning

Het krijgen, opvoeden en zien opgroeien van kinderen is een bijzondere ervaring. Het is boeiend, uitdagend en vraagt heel wat energie. Het doet een beroep op je kwaliteiten als ouder en die ontwikkel je voortdurend tijdens de opvoeding. Ouderschap draagt bij aan onze eigen groei; van kinderen kunnen we veel leren.

 

Elk gezin zoekt elementen als contact, rust en balans. Soms lukt het echter niet zo goed om dat evenwicht te vinden. Wanneer je je als ouder zorgen maakt om je kind, vragen hebt over de opvoeding of je rol als ouder, kan het fijn zijn wanneer er iemand met je mee kijkt en ideeën aandraagt waar je zelf allang niet meer aan dacht. Samen met jou kijk ik wat jij en je kind nodig hebben om de kwaliteit van de situatie in jullie gezin te verbeteren. Ruimte voor jezelf geeft jou en je kind een steun in de rug om zelf jullie eigen weg te leren vinden in opgroeien en opvoeden.

 

Ruimte voor jezelf biedt opvoedondersteuning en pedagogische begeleiding voor ouder en kind. Daarbij staat jullie eigen kracht en het oplossingsgerichte vermogen centraal.

 

Wil jij ook contact, rust en balans in je gezin en wil je een steuntje in de rug?

Neem dan contact op met Ruimte voor jezelf.