Vergoeding en tarief

Vergoeding

Jeugdzorg via de gemeente

Ruimte voor jezelf is gecontracteerd zorgaanbieder voor de 7 Noord-Limburgse gemeenten. Na een verwijzing van de huisarts of gemeente wordt de begeleiding bij Ruimte voor jezelf betaald door de gemeente.

 

De zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Psycho-sociale begeleiding wordt door een groot aantal verzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed indien je een aanvullende verzekering hebt. Kijk op www.de-nfg.nl voor de meest actuele vergoedingsinformatie. Raadpleeg altijd voor de zekerheid jouw ziektekostenverzekeraar of jouw kosten ook vergoed worden en onder welke voorwaarden.

 

Tarief

Het tarief voor begeleiding is € 75,- per uur. Dit is inclusief B.T.W., exclusief kosten voor eventuele reistijd, locatie- en reiskosten. Het eerste gesprek, een kennismakingsgesprek, is gratis.

 

Tot 24 uur van te voren kun je kosteloos een afspraak annuleren via e-mail of WhatsApp.

 

Voor professionals

Voor professionals en organisaties maak ik graag een offerte op maat, op basis van een vast te stellen programma. Daartoe bespreken we eerst samen de vraagstelling en de leerdoelen. We stellen de rol en verantwoordelijkheid van Ruimte voor jezelf vast.

 

Workshops

Zie workshops

 

Indien je niet onder deze doelgroepen valt, kun je vanzelfsprekend ook bij mij terecht. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Op alle werkzaamheden van Ruimte voor jezelf zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ik werk conform de Ethische Gedragscode en het klachtenreglement van de NFG.