Coaching

wil jij ook ...

  • met meer plezier en ontspannen werken en leven?
  • beter uit de verf komen of beter functioneren?
  • makkelijker grenzen, doelen, prioriteiten stellen en keuzes maken die wel bij je passen?
  • een betere balans tussen werk en privé?
  • door de bomen het bos weer zien en een volgende stap maken?
  • bekijken of je nog op koers ligt of gewoon even reflecteren?
  • een nieuwe uitdaging aangaan of jouw dromen realiseren?
  • uit die beklemmende situatie in je leven, je relatie, je werk of gezondheid?
  • onverwerkte emoties een plek geven, zodat er weer ruimte is voor positieve gevoelens?
  • leven vanuit je kracht in plaats van geleefd worden of op een andere manier zin aan je leven geven?

 

Neem ruimte voor jezelf en ontdek nieuwe kanten van jezelf!
Ruimte voor jezelf is een plek voor mensen die nieuwe perspectieven op leven en werk willen onderzoeken en daarin een volgende stap willen zetten. Een plaats voor mensen die kritisch naar zichzelf willen kijken, oude patronen doorbreken, overtuigingen loslaten, nieuwe kanten van zichzelf ontdekken, uitdagingen aan willen gaan en grenzen verkennen, willen leren en groeien.

 

Tijdens onze gesprekken is er ruimte voor jou als mens. Jouw voelen, denken, willen en handelen staan centraal, zodat jij leert van jezelf en jezelf leert kennen. Onder mijn begeleiding krijg je zicht op je gedachten en gevoelens, je ideeën en verlangens, je gedrag en je mogelijkheden. Zo ontdek je waar het jou werkelijk om gaat en waar je hart ligt. Zo leer jij het persoonlijke leiderschap te nemen over je eigen leven, je groei en/of over je professionele bewustwording en ontwikkeling. Ik geloof namelijk dat door ruimte te geven aan je gevoelens en gedachten, er ruimte ontstaat voor jezelf, zodat je een keuze kunt maken die bij jou past en jij de juiste actie gaat ondernemen.

 

Wat levert het jou op?
Coaching biedt je weer uitzicht op de toekomst. Op persoonlijke en inspirerende wijze word je aangemoedigd tot bewustwording en zelfredzaamheid. Je wordt gestimuleerd je eigen verantwoordelijkheid te nemen en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Verrijkt met nieuwe inzichten, vertrouwen en energie ben je in staat de volgende stap te nemen en op een andere manier met situaties om te gaan dan voorheen. Het voelt alsof er meer lucht en ruimte is ontstaan en je weer dichter bij jezelf bent.

Ruimte voor jezelf geeft ruimte voor anderen. Pas als jij goed voor jezelf zorgt, kun je ontspannen, oprecht en met energie ruimte en aandacht geven aan de ander. Je zult zien dat je relaties verbeteren.

 

Volg je hart, gebruik je hoofd
Wil jij ook even pas op de plaats maken om stil te staan bij jezelf, je hart te volgen, je hoofd te gebruiken, te kijken naar je ervaringen en uit te zoeken hoe je verder wilt? Neem dan contact op met Ruimte voor jezelf.

 

Bij Ruimte voor jezelf kan je terecht voor individuele coaching, loopbaancoaching, reïntegratie en ook voor verschillende workshops.